logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford FOCUS Wagon

1.0 Titanium 125 PK.

€ 10.980,-

Deze Ford Focus Wagon maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Deze Ford Focus Wagon heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg... elke weg is te vinden met het navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Achter het stuur van deze Ford bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Natuurlijk behoren cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Focus Wagon samen. De hill hold control zorgt voor een onbeweeglijke positie bij stilstand op elke helling.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€153,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website