logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Opel Corsa

1.4 Edition 90 PK.

€ 8.380,-

Het stijlvolle design van deze auto, de elegante contouren, zijn onmiskenbare rijcomfort en zijn krachtige motor maken van deze Opel Corsa een auto die je met trots zult bezitten. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Schouders en onderrug krijgen een VIP-behandeling door de comfortstoelen. Ook is de auto voorzien van: elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.Meerprijs trekhaak vanaf €695,-.

Met de stuurwielbediening van het audio-installatiesysteem, kunt u probleemloos uw ogen op de weg houden. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Ook is de Opel uitgerust met: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Corsa samen. Stoppen en stilstaan op een helling wordt een fluitje van een cent dankzij de hill hold control.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Jos helpt u graag
Deze Opel online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€117,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website