logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Peugeot 2008

1.2 VTi Allure Pack Premium Plus 82 PK.

€ 10.940,-

Peugeot staat voor 'Motion & Emotion'. Autorijden met gevoelsbeleving dus. Zeer de moeite om te ervaren! Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Waarheen gaat de reis? Het full map navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! De elektronische systemen in deze Peugeot helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. Natuurlijk behoren automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Jos helpt u graag
Deze Peugeot online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€152,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website