logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Fiat 500

0.9 TwinAir Turbo Lounge 80 PK.

€ 10.280,-

Het is een nette en comfortabele auto, deze Fiat 500, hij heeft 74096 kilometer gelopen. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Knoppen voor audio-aanpassingen zijn onder direct handbereik met de audiobediening op het stuur. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat 500 samen. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Fiat online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€143,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website