logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mitsubishi Colt

1.3 Edition Two 95 PK.

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Mitsubishi Colt altijd de controle. Deze auto komt uit 2012. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Audio aan/uit? Andere zender? Volgende track? Even klikken via de audiobediening op het stuur en het is geregeld. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mitsubishi met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Ook lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Henry
Interesse in deze auto?
Henry helpt u graag
Deze Mitsubishi online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€0,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease
Morgen Internet - Zorgeloos website