logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Renault Clio

0.9 TCe Limited 90 PK.

€ 10.780,-

Jaloersmakend behendig in de drukke stad, wendbaar op de vierkante meter en toch een royaal ruimtegevoel voor alle inzittenden. Wat een heerlijke compacte auto, deze Renault Clio! De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het full map navigatiesysteem en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Met keyless entry opent en sluit u de portieren zonder dat u de sleutel vasthoudt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van airconditioning, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Zoals u mag verwachten van deze Renault Clio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Deze Renault Clio is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Gallery Image 2
Interesse in deze auto?
Edward helpt u graag
Deze Renault online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€150,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website