logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Citroën C3

1.2 VTi ETG Airdream Collection 82 PK.

In deze Citroen C3 is elke centimeter goed benut. Functioneel en ergonomisch zit-ie echt superslim in elkaar. Waarin een kleine auto groot kan zijn! Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Citroen met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. De panoramische voorruit zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Verder is de Citroen uitgerust met: LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. De Citroen is standaard voorzien van: lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In de Citroen C3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Citroen te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Gallery Image 2
Interesse in deze auto?
Edward helpt u graag
Deze Citroën online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€0,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease
Morgen Internet - Zorgeloos website