logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mercedes-Benz SL-Klasse

350 3.7L V6 Cabrio 245 PK!

€ 18.280,-

Deze Mercedes-Benz SL-klasse maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, buitenspiegels met verlichting, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en windscherm.

Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Slimme ruitenwissers? De regensensor zorgt ervoor! Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem, automatisch dimmende buitenspiegels, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Henry
Interesse in deze auto?
Henry helpt u graag
Deze Mercedes-Benz online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€255,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease
Morgen Internet - Zorgeloos website