logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford Focus

1.0 EcoBoost Hybrid ST Line X Business

€ 24.890,-

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Mooier kan het eigenlijk niet: de combi van elektromotor en verbrandingsmotor. Met deze hybride Ford Focus kunt u alle kanten op. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Ford Focus heeft verwarmbare voorstoelen. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Bij deze Ford Focus is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. In deze Ford profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, halflederen bekleding, adaptieve verlichting, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Een subliem geluidsspectrum wordt onder alle omstandigheden geleverd door het high performance audiosysteem. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Zoals u mag verwachten van deze Ford Focus is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. In deze Ford vinden we verder een dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€347,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease
Morgen Internet - Zorgeloos website