logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford EcoSport

1.0 EcoBoost ST-Line 125 PK.

€ 16.880,-

Deze Ford EcoSport maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Hoewel de auto uit komt, heeft hij maar 36834 kilometer gereden. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook sportonderstel, halflederen bekleding, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Ford EcoSport prima parkeersensoren die u een handje helpen. In deze Ford kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De Ford is standaard voorzien van: cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en lederen versnellingspook.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Deze Ford EcoSport is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Ford in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Gallery Image 2
Interesse in deze auto?
Edward helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€235,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease
Morgen Internet - Zorgeloos website