logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford Focus

1.0 EcoBoost Hybrid ST Line X 155 PK.

€ 31.250,-

Het is een mooie auto, deze Ford Focus Wagon uit 2023, hij heeft 6415 kilometer gelopen. Rijden met deze Ford Focus Wagon is energiezuinig, want de hybride motor combineert brandstof met elektriciteit. Minder vaak langs de pomp, dus dat scheelt! In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, sportonderstel, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Onder alle omstandigheden een volmaakt geluid onderweg: het high performance audiosysteem zorgt ervoor. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor en cruise control.

Deze Ford biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u met deze Ford Focus Wagon een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Gallery Image 2
Interesse in deze auto?
Edward helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€436,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease
Morgen Internet - Zorgeloos website