logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford Kuga

1.5 EcoBoost ST-line 182 PK AWD Autom.

€ 24.980,-

Ford huldigt het principe 'Go Further'. Als u zich daarin herkent, dan is deze Ford uw aandacht absoluut waard. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Wat ook met één klik opent, is de elektrisch bedienbare achterklep. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Tot de uitrusting van deze Ford behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Achter het stuur van deze Ford bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De uitrusting van deze Ford is met cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, bagage afdekhoes, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. In deze Ford vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€348,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease
Morgen Internet - Zorgeloos website