logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford FOCUS Wagon

1.0 ST-line 140 PK.

€ 14.890,-

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Ford Focus Wagon. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-dagrijverlichting, extra getint glas, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Focus Wagon samen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Ford bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op en we regelen een afspraak!

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Ford online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€208,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website