logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Deze Kia online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling

Kia Picanto

1.0 CVVT ComfortLine

€ 7.380,-

Ook compacte auto′s kunnen volop ruimte en comfort bieden, dat bewijst deze Kia Picanto uit 2016, die 64505 kilometer op de teller heeft staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze Kia is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels. Incl. Gratis Tom Tom navigatie met een lifetime update ! Meerprijs trekhaak incl. montage € 495,-

In een auto als deze mag jij ook airconditioning verwachten. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Kia is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met je mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

We kunnen je wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als je hem zelf komt bekijken en ervaren. Neem je snel contact met ons op?

man2
Interesse in deze auto?
Jos helpt u graag
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€79,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg