logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Citroën C4 Cactus

1.2 VTI 82 PK.

€ 11.280,-

Met een auto als deze Citroen C4 Cactus komt u absoluut goed voor de dag. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. In deze Citroen profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels. Meerprijs trekhaak vanaf €695,-.

Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem via knoppen op het stuur. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. Deze Citroen is voorzien van buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Citroen C4 Cactus.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Jos helpt u graag
Deze Citroën online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€157,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease

Ook interessant voor u

next.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website