logo
whatsapp-btn.png WhatsApp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Peugeot 108

1.0 e-VTi Active

Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Hij rijdt lekker, deze Peugeot. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Tot de uitrusting van deze Peugeot behoren ook LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en start-stopsysteem.

U kunt het audiosysteem bedienen vanaf het stuurwiel, dit zorgt ervoor dat u uw aandacht op de weg kunt blijven houden. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 108 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!

Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

man2
Interesse in deze auto?
Piet helpt u graag
Deze Peugeot online betalen?
image 033-246 10 35
  • Betaal direct online!
  • Binnen één minuut geregeld
  • Wij nemen altijd contact op
  • Auto inruilen? Bespreek het!
  • Wij reserveren het voertuig voor u
  • Een eventueel afleverpakket voldoet u bij de restbetaling
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Rij deze auto p/m vanaf

€0,-

Lease deze auto
Op basis van financial lease
Morgen Internet - Zorgeloos website